Специализиран център по хемодиализа отвори врати в Бургас

Специализиран център по хемодиализа отвори врати в Бургас

Клиниката ще въвежда високотехнологични практики, прилагани в Израел

Специализиран медицински център NephroLife, оборудван с най-модерните технологии в сферата на хемодиализата, отвори врати в Бургас. Официални гости на събитието бяха посланикът на Израел Ирит Лилиан, кметът на Бургас Димитър Николов, представители на здравните власти и бизнес средите в града. Това е първият диализен център в България, който въвежда високотехнологичните практики, прилагани в Израел – един от центровете за качествено специализирано лечение и иновации в света. Консултант на центъра, който се намира в ж.к. Изгрев, зад мол „Плаза“,  е проф. Дорон Шварц. Той е ръководител на отделението по нефрология и диализа в Ихилов Сурас, една от най-големите болници в Израел. Проф. Шварц е преподавател в университета в Тел Авив и е включен в списъка на „Най-добрите израелски лекари“ на списание „Форбс“. Медицински директор на NephroLife в Бургас е д-р Николай Тодоров – лекар с над 40 години опит,  два пъти включен в списъка на „Най-добрите лекари в София“.  

Сградата е оборудвана и обзаведена по начин, който да осигури на пациентите комфорт и приятна обстановка, по време на лечението. Всеки от тях ще има на разположение лично пространство с телевизор и стойка за компютър или таблет, така че времето, прекарано в центъра  да минава неусетно. В рамките на дневния си престой пациентите ще могат да изпият чаша кафе или чай, да се насладят на леките закуски от менюто или просто да се отдадат на няколко  часа с книга в ръка. Пациентите ще могат да се възползват и от безплатен транспорт от и до здравното заведение в диализните дни.  

 

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%BF%D0%BE-%D1%85%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0.html">
Pinterest
RSS