Посрещаме Нова година в Гранд хотел и СПА Приморец  с Васил Найденов

Посрещаме Нова година в Гранд хотел и СПА Приморец с Васил Найденов

Новогодишните са едни от най-очакваните и най- желани светски празници в годината. Търсим по-различна атмосфера, по-бляскава, в синхрон с фойерверките, оповестяващи новото начало, което толкова жадуваме всички. Може би затова след летните емоции се замисляме как да посрещнем новата година. Или по-точно – къде.

Ето едно от новогодишните изкушения в Бургас – Гранд хотел и СПА Приморец!

Гарантираният лукс и стил тази година осигуряват блясъка на партито, но личи, че приготвените за тази година изненади са отдавна обмисляни и ще бъдат осъществени с присъщата за хотела прецизност.

Какво е нужно за новогодишния празник ?  Най-общо – отлична кухня и истинско празнично настроение.

Гостите на Приморец ще бъдат посрещнати още на 30 декември със специален коктейл за добре дошли. В 22.30 часа ще започне Warm Up Party, където настроението ще бъде на степен max в компанията на Георги Милчев-Годжи, Борис Солтарийски и Цветелина Грахич.
Звездният гост, с който ще вдигнем новогодишния тост, е невероятният Васил Найденов. Колоритният Драго Драганов в ролята на водещ ще бъде неизчерпаем източник на игри и изненади през цялата нощ. Популярни музикални изпълнители ще се грижат дансингът да не остава празен, а началото на 2017-та година ще бъде дадено с пищна заря.
За празничното настроение не може да има съмнение. Остава храната. Тук също задоволството на всеки вкус е сигурно:
6-степенната новогодишна вечеря ще бъде кулинарен шедьовър на шеф Ивелин Кръстев. Напитките в новогодишното меню също са с отлично качество и подбрани от майстор.

И понеже за истинските празници е нужно и време за релаксиране, отличената с награди СПА зоната е мястото, което кара гостите да се чувстват като преродени.  Изкушенията са вътрешен басейн, сауна, арома сауна, парна баня, джакузи, солено езеро, релакс зона… Всичко – без допълнително заплащане!
Гостите на Гранд Хотел и СПА Приморец  могат да изберат новогодишен пакет с различна продължителност, включващ от една до пет нощувки. Резервацията до 30 октомври  е с 10% отстъпка.

Може би си струва да побързаме?

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B4-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%B8-%D1%81.html">
Pinterest
RSS