Петър Кънев, Атанас Зафиров и Дафинка Главанска се срещнаха  с жители на Обзор

Петър Кънев, Атанас Зафиров и Дафинка Главанска се срещнаха с жители на Обзор

Водачът на листата на „БСП лява България“ за 2- ри МИР – Бургас Петър Кънев и кандидатите за народни представители в листата на коалицията Атанас Зафиров и Дафинка Главанска се срещнаха с жители на Обзор и обсъдиха с тях наболели проблеми, свързани с политическата и социално – икономическата обстановка в страната. Те представиха пред присъстващите на срещата най – важните акценти от регионалната програма на „БСП лява България“ и отговориха на актуални въпроси. Хората се интересуваха от решаването на въпроси, свързани със стопанисването на плажовете, застрояването на Черноморското крайбрежие, вариантите за подпомагане на туристическия бизнес. Засегната бе и темата за изграждането на пристанищен кей в Обзор.

Петър Кънев заяви, че по отношение на строителството в близост до морето, държавата трябва да има политика, търсеща баланс и уреждаща исканията на местното население така, че българската природа да бъде запазена.

„Нужно е последователно да се реализират неотложни проекти. Като тези, свързани с екологията – изграждане на пречиствателни станции в черноморските градове, решаване на проблемите с презастрояването, обезлесяването“, бе категоричен Атанас Зафиров, втори в листата на „БСП лява България“. Вярвам, че туризмът е и ще бъде приоритет в работата на всички народни представител от областта, каза още той.

Кандидатите за депутати призоваха гражданите към активност в изборния ден.

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%BA%D1%8A%D0%BD%D0%B5%D0%B2-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D0%B7%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%B4%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D0%B3.html">
Pinterest
RSS