Пенсионерски клуб „Морска звезда“- Приморско празнува 15-ти рожден ден

Пенсионерски клуб „Морска звезда“- Приморско празнува 15-ти рожден ден

В пенсионерския клуб в  град Приморско  днес се състоя празнично тържество по повод  15-годишнината от създаването му. Гости на празника бяха председателят  на общински съвет Приморско  Златина Тюлиева и главният счетоводител на общината Дукена Коемджиева.

Ретроспективен доклад за постигнатите положителни резултати в работата и реализираните по-значими постижения представи организаторът на празника  Нела Милева, която бе и доскорошен председател на клуба.  Жените от групата за стари градски песни, които са също част от клуба, поздравиха присъстващите с букет от обичани песни, в акомпанимента на художественият ръководител на групата Христо Йорданов.

В Поздравителния адрес на кмета на общината д-р Димитър Германов  до юбилярите се казва:

„Приемете моите и на екипа на Община Приморско поздравления по  случай 15-я рожден ден на пенсионерски клуб „Морска звезда”.

Той е мястото, където  можете да общувате помежду си, да споделяте радости и тревоги, да си помагате, когато е нужно и да бъдете съпричастни един с друг. Но не само това – клубът ви дава нужното пространство за творчество и е живителен  оазис, в който можете да дадете простор на своите вълнения, мисли, чувства, да покажете майсторството си в изкуството, да дарите от натрупана  мъдрост.“

Кошница с почерпка  получиха пенсионерите от кмета на общината, а г-жа Тюлиева подари на клуба красива картина, която да допринесе за уюта в сградата.

 

Остави коментар

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B0-%D0%BF.html">
Pinterest
RSS