Обявиха бургаския маг Йордан Янев – Зайн за “илюзионист на годината”

Обявиха бургаския маг Йордан Янев – Зайн за “илюзионист на годината”

Бургаският маг Йордан Янев-Зайн бе обявен за „Илюзионист на годината“. Негови колеги от занаята ще му връчат купата „Сенко“ на 21 март в ресторанта на хотел „Аква“. От 15 часа е предвидена пресконференция, на която са поканени журналисти от всички медии.

Йордан Янев-Зайн е първият бургаски маг, удостоен с това престижно отличие. Той получава наградата заради своя спектакъл „Вълшебствата на Зайн“, който бе представен миналата година в най-големите български градове – Бургас, София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Хасково, Благоевград… под мотото „Остани в България-промени България“.

Илюзионистът Йордан Янев-Зайн е носител на редица международни награди, сред които второ място на Балканския магичен фестивал в Белград, Сърбия. Работил е на сцената на цирк „София“, с който изнася представления във Виаланд – Истанбул. Зайн прекара две години в  Макао – китайският Лас Вегас, където представи своето сценично шоу в хотела с най-голямото казино в света – „Винийшън“.

Носител е на титлата „Артист на месеца“ на компанията Сандз, Макао.

Изминалата 2018 година е една от най-забележителните в неговото израстване като илюзионист. Той осъществи една от големите мечти на своя живот и да направи грандиозно магично турне, минало през девет български града.

Зайн успя да покаже, че и в нашата страна чудеса са възможни, че тук младите хора също могат да се реализират, да дадат най-доброто от себе си в професионален план и да бъдат щастливи.

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%BC%D0%B0%D0%B3-%D0%B9%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD-%D1%8F%D0%BD%D0%B5%D0%B2-%D0%B7.html">
Pinterest
RSS