Община Приморско се представи на туристическите изложения в Берлин и Москва

Община Приморско се представи на туристическите изложения в Берлин и Москва

Община Приморско записа поредното успешно представяне на две от най-големите международни туристически изложения в Русия и Германия. Морската община се презентира на ITB Берлин и MITT – Москва.

На самостоятелен щанд и с богата колекция от рекламни материали Приморско показа предимствата си на Международното туристическо изложение – ITB Берлин. Екипът на морската община рекламира възможностите за отдих, природните и културно-историческите си забележителности. Посетителите припознаха морските ни курорти като атрактивни места с комбинация от красиви плажове, чисто море и културно – историческо наследство.

След участието си на туристическото изложение в Берлин Приморско показа красотите си и на Международния форум MITT – Москва. Възможностите си за почивка общината представи на самостоятелен щанд – част от националния щанд на България. Рекламен филм, представящ природните и културни забележителности даваше подробна информация за предимствата й за отдих и туризъм. Професионално подготвените рекламни материали, сред които каталог, брошури, дипляни и сувенири също бяха част от нещата, с които Приморско се презентира. По традиция и тази година екипът на морския щанд даряваше на посетителите мартеници и създаваше празнична атмосфера с червено – белите пролетни символи.

Лазурните плажове, умереният климат, съхранената природа и запазените исторически и културни паметници привличаха интереса на голям брой посетители. Най-много запитвания за възможностите за почивка имаше от родители, чийто деца ще бъдат на лагери в Приморско и Китен.

Над 1600 фирми от 182 страни се представиха на най-големия форум за туризъм в Русия и един от петте водещи в световен мащаб. Посетителите на изложението в Москва тази година надхвърлиха 28 хил. души.

Следващото представяне на община Приморско ще бъде на Международното туристическо изложение „КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ“, което ще се проведе във Велико Търново от  6 до 8 април.

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8.html">
Pinterest
RSS