Обновеният СПА център „6th Sense“ отвори врати

Обновеният СПА център „6th Sense“ отвори врати

Преди броени дни, врати отвори обновеният СПА център „6th Sense“. Част от неговите 3 хил. кв. м. релакс и грижа за здравето и доброто самочувствие, вече е „Ледена купа“. Тя е изкушението, което очаква всички, избрали да се отдадат на сауната или друга загряваща процедура.

Добре известно е, че „родителите“ на сауната – финландците и другите скандинавски народи, след напарването се охлаждат в снега – а по-смелите се потапят в студена вода. Целта е подобрено кръвообращение, засилване на имунитета, тонизиране на тялото. Ето, че вече можете да имате тези ползи за здравето и у нас – с Ледената купа.

Тя представлява именно това – специален дизайнерски съд, пълен с лед, с който можете да обтриете лицето и тялото си след напарваща процедура – сауна, хамам, парна баня и други. Ще се почувствате тонизирани, кръвоносните ви съдове ще укрепнат, отоците ще бъдат редуцирани, кожата – по-здрава и еластична.

Ледената купа не носи съществени рискове за здравето, за разлика от гмуркането в ледени води след нагряване, което някои ентусиасти практикуват. Ако нямате сърдечносъдови проблеми, спокойно можете да опитате това освежаващо изкушение. То ви очаква в термалната зона на СПА център „6th Sense”, заедно със сертифицирани терапевти, готови да отговорят на всичките ви въпроси.

Входът за съоръженията в термалната зона е общ и включва използване на басейн с размер 12 на 20 метра и постоянна температура 28-30 градуса, джакузи, детски басейн, солено езеро, парна баня, финска сауна, аромасауна, зала за релакс. На разположение на всички гости са вода, чай, плодове. Подарете си ден, изпълнен с пълноценна почивка и удоволствие за сетивата, подплатени с ползи за здравето или подарете СПА грижа на любим човек.  Защото обичта е именно това: грижа.

СПА център „6th Sense” се намира на ул. „Ал. Батенберг“ 2, в Гранд Хотел и СПА Приморец. Гостите използват безплатен паркинг.

За повече информация: 056 910 913| spa@hotelprimoretz.bg

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%81%D0%BF%D0%B0-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80-6th-sense-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8.html">
Pinterest
RSS