Музикално-илюзорният спектакъл „Вълшебства по Коледа“ ще гостува в Бургас

Музикално-илюзорният спектакъл „Вълшебства по Коледа“ ще гостува в Бургас

Прочутият не само в България, а и по целия свят илюзионист Астор, заедно с някои от най-добрите ни джаз музиканти, под диригентството на композитора Ангел Заберски – младши, ще зарадват бургаската публика с коледен музикално-илюзионен спектакъл през декември.

„Вълшебства по Коледа“ е представление за малки и големи, създадено с много приказно настроение и празнична емоция. На фона на коледните джаз пиеси в изпълнение на Ангел Заберски Бенд, Астор ще поднесе изненадващи илюзионни номера и фокуси. За децата- участници в магичната програма, ще има, разбира се, подаръци, както подобава на една истинска Коледа.

На 23 декември спектакълът ще бъде представен на сцената на Държавна опера Бургас.

В музикалния състав участват Ангел Заберски – пиано, Михаил Йосифов – тромпет, Стоян Янкулов – Стунджи – барабани, Велислав Стоянов – тромбон, Борис Таслев – контрабас, испанският саксофонист Арнау Гарофе и Димитър Льолев – саксофон. Фокусите на Астор ще бъдат за всички възрасти, а музиката от познати коледни песни.

Билети могат да се купят на касата в бургаската Опера.

 

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D0%BB-%D0%B2%D1%8A%D0%BB%D1%88.html">
Pinterest
RSS