Кметът на Несебър Николай Димитров с плакет за заслуги към БЧК

Кметът на Несебър Николай Димитров с плакет за заслуги към БЧК

Общинското подразделение на БЧК – Несебър проведе своята годишна отчетна сесия в залата на Демонстрационния център на занаятите. На форума кметът на Несебър Николай Димитров получи признание за заслуги към дейността на Българския червен кръст. Наградата – плакет му бе връчена от директора на Oбластния съвет на организацията Виолета Радева.

В кратко изказване кметът благодари за признанието и подчерта заслугите и ролята на доброволците-червенокръстци, тяхната съпричастност и всеотдайност в благородната и хуманна кауза в служба на хората.

Заедно с отчетната сесия се състоя и работна среща с областното ръководство на организацията. Тази година  Българският червения кръст чества своята 140-годишнина и това даде повод на директора на Областния съвет на БЧК  Виолета Радева да благодари на ръководството на Община Несебър за неизменната подкрепа, дългогодишното партньорство и изключителния принос към каузата на Червения кръст.

Наградени в дейността на БЧК като първенци на национално ниво бяха  Недялка Илиева – председател на общинското звено на организацията, Виолета Чаушева – секретар и Калина Наумова – доброволец.

Активистите на БЧК бяха приветствани  от кмета Николай Димитров и от директора на Дирекция „Здравеопазване, образование и хуманитарни дейности“ към общината Красимира Тодорова.

Виолета Чаушева прочете доклад за годишната дейност на местното звено, протоколната тетрадка и счетоводните документи.

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D0%BA%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%B1%D1%8A%D1%80-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D1%81-%D0%BF.html">
Pinterest
RSS