Кметът на Несебър даде старт на курс по компютърно обучение в село Гюльовца

Кметът на Несебър даде старт на курс по компютърно обучение в село Гюльовца

Кметът на Несебър Николай Димитров даде старт на курс по компютърно обучение за пенсионери в село Гюльовца. Това е третото населено място след Несебър и Обзор,  в което  общината, в партньорство с   организациите „Авигея Шаама“ и „Верния настойник“, осъществява инициативата. Обучението по начална компютърна грамотност е предвидено да се провежда в залата на Клуба на пенсионера, като възрастните хора ще бъдат разделени на две групи от по осем човека.

Кметът  на  Несебър  Николай Димитров в кратко слово  окуражи присъстващите на курса и поясни, че  светът става все по-зависим от новите технологии и  възрастните хора се нуждаят от специално внимание и грижи при овладяване на съвременните средства за комуникация и информация. „Искам да ви уверя, че в други населени места в общината, в които проведохме такъв курс,  хората споделят, че са доволни от наученото.“, изтъкна кметът Николай Димитров и не пропусна да изрази своето задоволство от добрия синхрон на работа с кмета на Гюльовца Жельо Желев, с който реализират поредния проект в ползва на хората.

На проявата присъстваха още кметът на Гюльовца Жельо Желев, Красимира Тодорова, директор на Дирекция  „Образование, здравеопазване и социални“ дейности и Дочка Коджабашева, представител на „Авигея Шаама“.

 

 

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D0%BA%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%B1%D1%8A%D1%80-%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81-%D0%BF-2.html">
Pinterest
RSS