Кандидат-кметът на Ясна поляна от ГЕРБ за пожар в имота на опонента му: Политизирането на инцидента е недопустимо

Кандидат-кметът на Ясна поляна от ГЕРБ за пожар в имота на опонента му: Политизирането на инцидента е недопустимо

Кандидатът за кмет на село Ясна поляна, община Приморско, Георги Георгиев от ГЕРБ оповести официалната си позиция по повод пожара в имота на опонента му Михаил Грудов. 

Публикуваме позицията на Георги Георгиев без редакторска намеса.

Позиция

на Георги Георгиев, кандидат за кмет от ГЕРБ на с. Ясна поляна, община Приморско

Относно:  пожар в имот на Михаил Грудов – кандидат за кмет от ВМРО на с. Ясна поляна, община Приморско

 

Недопустими са внушенията, които се правят от кандидата за кмет на с. Ясна поляна Михаил Грудов по повод пожара в неговия имот вчера. Позицията му е широко тиражирана в редица медийни публикации. Политизирането на инцидента и даването на подобна гласност преди констатациите на компетентните органи е неприемливо в една правова държава, която залага на демократичните ценности. Според изнесената информация в медиите, кандидатът за кмет от ВМРО Михаил Грудов смятал, че  пожарът е умишлен, извършен с цел сплашване заради изборите и е предизвикан от негов опонент. В с. Ясна поляна опонентите за този пост сме двама.

Категорично заявявам, че в досегашното си управление и политическа практика винаги съм разчитал на доверието и разбирането на избирателите и никога на сплашване. Считам, че е недопустимо ПП ГЕРБ и нейните кандидати за кметове да бъдат замесвани в подобен инцидент, които би могъл да се окаже криминално деяние.

Нека оставим компетентните органи да си свършат работата и след това да направим необходимите изводи.

 

Георги Георгиев

Кандидат за кмет на с. Ясна поляна

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BA%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1.html">
Pinterest
RSS