Каквото изпиташ в Слънчев бряг, може да изпиташ само в Слънчев бряг!

Каквото изпиташ в Слънчев бряг, може да изпиташ само в Слънчев бряг!

Преди дни най-престижната и най-популярна в света българска дестинация официално откри Летния сезон’2018. Интересът към Слънчев бряг продължава да се покачва и през тази година. Затова свидетелства увеличеният брой резервации от САЩ, където за първи път през 2017 г. стартира програмата за дигитална реклама на страната ни – с 18%, както и с 5% повече туристи от Германия, Израел, Полша, Чехия, Франция…

Слънчев бряг е не само най-големият морски курорт на Балканите, но и е един от най-обичаните и предпочитани туристически комплекси, както за гражданите от цяла Европа, така и за хората извън пределите на Стария континент.

Утвърдил се с годините като мултикултурен притегателен център, магнетизмът на Слънчев бряг привлича милиони туристи от цял свят, решили да се отдадат на незабравимите емоции и силни усещания, които никъде другаде не могат да изпитат.

Стъпвайки в Слънчев бряг, гостите на комплекса сякаш се пренасят на друга планета. Изобилието от предлагани услуги, съчетани с ултрамодерните нощни клубове, изисканите ресторанти, предлагащи всички видове традиционни и интернационални кулинарни изкушения, множеството атракциони за малки и големи и игралните зали, предразполагат посетителите към разкъсване на пуританските окови и забрава на злободневните проблеми.

Така популярният слоган „Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас”, без излишни претенции може да бъде перифразиран: „Каквото изпиташ в Слънчев бряг, може да изпиташ само Слънчев бряг!”.

Комплексът спокойно може да се похвали и със своите над 1700 слънцечаса от месеците май до октомври, ободряващия планински въздух от близките склонове на Стара планина и морския бриз на Черно море, които освежават сухите и горещи дни и правят нощите меки и прохладни. 

Слънчев бряг е едно от най-редките места по Черноморието с естествени пясъчни дюни, в които виреят над 16 вида редки растения. Осемкилометровата плажна ивица на курортния комплекс е застлана със ситен жълто-златист пясък, а морското дъно е с много лек наклон, което го прави удобно и предвидимо при къпане. 

В Слънчев бряг има от всичко по много и за всеки, и е мястото, където е  невъзможно да се отегчиш.

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%88-%D0%B2-%D1%81%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D0%B1%D1%80%D1%8F%D0%B3-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-2.html">
Pinterest
RSS