Забавления и весели приключения за Деня на детето в ТРИА Сити Център

Забавления и весели приключения за Деня на детето в ТРИА Сити Център

Стотици празнични балони и много весели приключения подарява на децата от Бургас ТРИА Сити Център за 1 юни. В ТРИА знаят, че никой не се радва на празниците повече от тях. Затова за Деня на детето търговският център ги призовава да оставят таблета и телефона и да поиграят наистина.

За веселия детски празник всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета,техните родители, баби, дядовци и лели ще узнаят от поканата, която ТРИА ще отправи през видео стената си, и разбира се от празничната украса в търговския център.

Голямото раздаване на празнични балони и лакомства ще стартира в 11 часа на 1 юни. Специалният гост на празненството – актьорът Стоян Памуков ще посрещне децата с весели закачки, забавни въпросчета и игри. Тогава ще отворят врати и работилничките, в които те ще могат да украсяват балоните или да извайват фигурки от пластелин. Поздрав към всички посетители ще отправят малките таланти от танцова школа „Вълшебство” с ръководител Лорета Йовчева, вокална група „Морски песъчинки” с ръководител Милена Добрева и от клуба по спортни танци „Бургас 1975”. Своето дарование ще покаже Мартин Йорданов, прославил Бургас и България на много международни конкурси. Тук ще бъдат и деца от школата по изобразително изкуство към НХК с ръководител Милка Стоянова.

Още много изненади и награди е подготвил ТРИА Сити Център за най-малките си приятели. Празникът за Международният ден на детето ще се превърне във впечатляващо шоу в центъра на града. Децата ще споделят страхотното си забавление и на финала техните балони ще полетят към небето над Бургас.

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B5.html">
Pinterest
RSS