ДГ „Калина Малина” – Несебър изпрати своите малки „абитуриенти”

ДГ „Калина Малина” – Несебър изпрати своите малки „абитуриенти”

С емоционално тържество децата от предучилищните групи „Мечо Пух” и „Златна рибка” към ДГ „Калина Малина” в Несебър казаха „сбогом” на любимата градина и своите учители. В последния си концерт бъдещите първокласници показаха отлична подготовка в знанията си за буквите и числата, умело представени в множество стихове и песни. След наситения с вълнения празник всяко дете получи Удостоверение за завършено задължително предучилищно образование от директора на детската градина Людмила Василева.

Г-жа Василева  благодари на малките актьори за чудесното присъствие на сцената, както и за незабравимите четири години заедно. В словото си към родители и деца, тя цитира мисли на американския писател Робърт Фулам: „Всичко, което наистина трябва да знам, за да се науча как да живея, как да правя, как да се държа, съм научил в детската градина. Мъдростта не е горе на върха, където блести заветната диплома, а там, в пясъчника на детската площадка, в предучилищната група“.

Емоционални обръщения към децата и родителите поднесоха  и учители на двете групи.

Празничната проява завърши със снимки за спомен пред сградата на детската градина и вкусна торта с отворена книга и моливи – весело намигване към предстоящата среща с  училището.

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D0%B4%D0%B3-%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%B1%D1%8A%D1%80-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D1%81.html">
Pinterest
RSS