Гейминг фестивала E-Arena идва в Бургас

Гейминг фестивала E-Arena идва в Бургас

За втора поредна година община Бургас посреща гейминг фестивала E-Arena, но този път за цели три дни- от 28-ми до 30-ти август в Експо център Флора. 

Буквално на метри от плажа и в сърцето на красивата морска градина в Бургас ще се разиграят епични гейминг битки за страхотни награди осигурени от COUGAR в любимите ви League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive и вълнуващата Fortnite Battle Royale! 

Любителите на виртуалната реалност ще могат да покажат най-добрите си умения на симулаторите, обзаведени с мега мощните VR Ready Legion Y720 Cube и да спечелят супер награди от Lenovo Bulgaria!

Мащабна плейстейшън зона ще предложи на всекиго по нещо с най-касовите заглавия на пазара в момента!
Съвсем тематично орагнизаторите са помислили и за футболните запалянковци, които ги очаква грандиозен турнир по FIFA18! 
Феновете на екшън игрите пък ще мерят юмруци в турнира по TEKKEN7! 

За градуса на настроението ще се погрижат и любимците от Типично, които ще зарадват многобройните си фенове със срещи на живо, игри и още приключения в трите дни на E-Arena Бургас!

Освен компютри, плейстейшъни, виртуална реалност, рейсинг симулатори, игри, много страхотни награди, ще има и технологични щандове с геймърска техника, мърчандайз, зона за хранене и много други изненади!

Линк към турнирната програма можете да намерите тук

E-Arena Бургас се осъществава с любезната подкрепа на нашите технологични партньори Lenovo Bulgaria, кроасани 7Days, COUGAR,Canyon, компютърни клубове Play Hub: Next LevelPlay Hub: Game On и стендъп бюра HealthyDesk.

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B0-e-arena-%D0%B8%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81.html">
Pinterest
RSS